Vacancies

Ekonomiadministratör

Institutet för rymdfysik i Kiruna söker en

Ekonomiadministratör


Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår att registrera inbetalningar, delta i bokslutsarbete, analysera och följa upp projekt, sköta kundreskontra, fakturering och avstämningar samt att uppdatera konto- och redovisningsplan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Vi ser det som ett plus om dina teoretiska kunskaper inom ekonomi är relativt nya och fräscha.

Som person är du självständig och har ett förhållningssätt inriktat på samverkan. Du har en pedagogisk förmåga att kunna omsätta siffror i ord på ett lättförståeligt sätt. Du tycker om att jobba verksamhetsnära och anser att det är viktigt att arbetet alltid blir korrekt utfört. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

IRF arbetar i en internationell miljö så det är viktigt att kunna kommunicera i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Tjänsten, med placering vid huvudkontoret i Kiruna, är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker omgående.

Mer information om tjänsten kan lämnas av:
Cecilia Flemström, personalchef, tfn: 0980-790 65, e-post: cecilia.flemstrom@irf.se
Yvonne Freiner, ekonomichef, tfn: 0980- 790 79, e-post: yvonne.freiner@irf.se

Fackliga representanter:
Salme Pokka, ST, tfn: 0980-790 09, e-post: salme.pokka@irf.se
Uwe Raffalski, SACO-S, tfn: 0980- 790 21, e-post: uwe.raffalski@irf.se

Besök gärna vår hemsida http://www.irf.se för mer information om IRF.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan till:
Institutet för rymdfysik,
Registrator,
Box 812,
981 28 Kiruna
eller via e-post till registrator@irf.se
senast den 27 juni 2014.
Ange ref. dnr 2.2.1-168/14


Institutet för rymdfysik, IRF, är en statlig myndighet som bedriver grundforskning och forskarutbildning i rymdfysik, atmosfärfysik och rymdteknik. Många av IRF:s projekt drivs som stora internationella projekt i samarbete med andra forskningsinstitut och rymd¬organisationer. IRF har cirka hundra anställda och har verksamhet i Kiruna (huvudkontoret), Umeå, Uppsala och Lund.


--------------------------------------------------------------
Last Application Date: 2014-06-27
--------------------------------------------------------------

Created 2014-06-23 16:28:49 by Rick McGregor
Last changed 2014-09-30 15:04:56 by Mats Luspa

The Swedish Institute of Space Physics (IRF) is a governmental research institute which conducts research and postgraduate education in atmospheric physics, space physics and space technology. Measurements are made in the atmosphere, ionosphere, magnetosphere and around other planets with the help of ground-based equipment (including radar), stratospheric balloons and satellites. IRF was established (as Kiruna Geophysical Observatory) in 1957 and its first satellite instrument was launched in 1968. The head office is in Kiruna (geographic coordinates 67.84° N, 20.41° E) and IRF also has offices in Umeå, Uppsala and Lund.